Bli medlem i Avesta BK
Godhjärtad och ödmjuk, så minns vi Dig Juha Harjula
2021-05-12 08:51

”Inget farväl, inga medvetna ord. Så fort och tyst gick du bort från vår jord.”

Det är med stor sorg vi i Avesta BK mottagit beskedet om att en vän och ungdomsledare i föreningen hastigt avlidit. Våra tankar går till familjen och alla de närmast sörjande.

A-lag
Jesper Gustafsson vill föra upp ABK i tvåan
2021-04-30 14:28, A-lag
Avesta BK förstärker sin backbesättning genom Jesper Gustafssons påskrift. Foto: Lena Hallström.

Nu har Avesta BK gjort klart med ytterligare en spelare kommande säsong. Det är den 21-årige backen Jesper Gustafsson, som har valt att förlänga sitt kontrakt.

Sponsorhuset informerar
2021-04-30 10:36

Nu har Sponsorhuset helt fantastiska samarbeten!
Du kan köpa presentkort från bland annat McDonalds, Zalando, ÅHLÉNS, Voi, Rituals och Elgiganten via Sponsorhuset Shop, 5% av ordervärdet går alltid till Avesta Bandyklubb. Se mer vad som finns i Sponsorhuset Shop här: https://www.sponsorhuset.se/avestabandyklubb/butik/sponsorhuset-shop