J20
J20 NewBody Försäljning

Nu är det dags att sälja NewBody igen.

För att komma igång och få tillgång till sin
personliga beställningssida och shoplänk,
måste alla som skall vara med och sälja
registrera sig via registreringslänken här nedan

Välkomna till ABK J20

bankkonto: 8114-1, 63 506 056-9

Swish: 123 149 9805

Lägesrapport från J20-laget
2022-09-20 09:36
Joel Malmström och Albin Hurtig, tränare för Avesta BK:s J20-lag. Foto: Privat.

Joel Malmström, tillsammans med Albin Hurtig kommer som bekant leda J20-laget kommande säsong. Laget har hunnit med att spela tre träningsmatcher. I premiären borta mot Strömsbro blev det förlust med 3-0 (1-0, 1-0, 1-0).

-Vi gjorde en seg start, men en bättre andra halva, säger Albin Hurtig som coachade laget, och fortsätter:

-I andra spelar vi bättre, men får spela sju minuter i boxplay, och Pontus Bergström får ett matchstraff. Vi gör en grym kämpainsats, när vi får spela halva matchen med tolv man, säger Hurtig.

J20. Förlust mot Orsa
2022-02-19 16:09
Erik Lindgren, och Robin Leijds (#13) Avesta BK, fick ge sig i hemmamötet mot Orsa IK, med 2-6. Foto: Per Lindgren.

Avestas J20-lag mötte på lördagseftermiddagen Orsa IK i Avestahallen. Matchen slutade med förlust 2-6, efter det att Orsa visat sig vara det genomgående bästa laget matchen igenom.