Kansliet har för närvarande begränsade resurser pga sjukdom
New Body försäljningen start idag 23 Sept pågår till 31 OKT.

Hej dags att sälja Newbody igen.

Start datum 23 sept

Slut datum 31 okt

Kataloger kan ni hämta på kansliet tidigast måndag 27 sept

Registrera er i ert namn via länken här nedan.

Lagkonto: 8114-1, 63 506 057-7

Swish-nummer: 123 030 59 53
Dalarna kammade noll mot Stockholm
2021-09-19 12:07
Patrik Perssons Dalarna fick inkassera första förlusten mot Stockholm. Foto: Henrik Thorsberg

Dalarna ställdes mot Stockholm på söndagsförmiddagen. Båda lagen hade tagit maximala nio poäng på sina tre första matcher. Efter en mållös första period kunde Stockholm vinna med klara 4-0 (0-0, 4-0).

Dalarnas tränare Patrik Persson var nöjd med hur laget uppträdde i framförallt första perioden.

Ny vinst för Dalarna i TV-puck kvalspelet
2021-09-18 21:20
I mötet mot Södermanland visade Dalarna klass. FOTO: Henrik Thorsberg.

Dalarna inkasserade på lördagskvällen sin tredje raka seger, av tre möjliga, i kvalspelet till TV-pucken. I mötet mot Södermanland, imponerade Dalarna, som vann matchen med 7-3.

-Det var vår bästa match hittills i turneringen. Samtliga gjorde en maxprestation, säger Dalarnas tränare Patrik Persson efter vinsten.