Måndagen 4 oktober kl 18.30 börjar bingon i Avestaparken
Rutiner för kiosken

Kioskrutiner

Här finns lite vad som bör tänkas på i samband med kiosken (mer information finns nere i kiosken).

Vid öppning.

Börja med att starta upp kaffebryggaren.

Sätt på vatten till korven. Använd vattenkokaren, så värmer du vattnet fortare. Ha i några lagerblad, pepparkorn samt en sked buljong i vattnet. Se till att korvvattnet ALDRIG kokar, för då spricker korven. Anpassa mängden korv, koka hellre i fler omgångar.

Gör i ordning färdiga toasts som förvaras i frysen.

Vid stängning.

Töm alla soppåsar både ute och inne och släng i stora blå containern utanför bredvid verandan.

Städa toaletterna.

Torka borden, och sopa och våttorka golven.

Diska ur alla kastruller och termosar.

Räkna kassan och redovisa i pärmen som ligger på bänken. Stoppa pengarna i en plastpåse och lägg med redovisningsblanketten. Lämna påsen och blanketten i kassaskåpet vid toaletterna.

Kassaskrinet med 1.500 kronor i växelkassa låses in i kassaskåpet vid städmaterial i gången bakom dörren in till kiosken.

Vill man köpa sig fri kontaktar man någon av personerna nedan. Det kostar 400 kr/match.

Nike Olsson  070-545 90 06

Jonna Avelin  073-177 7693 [OBS nytt nr]

Alva Nyström 073 3258839

Oliver Ahlberg 072 3258839

---------------

Fördelning av kioskpassen under säsongen 21/22

Alla lag bemannar kiosken på sina egna hemmamatcher.

A-lags matcherna fördelas enligt följande:

Juniorer vecka

U 15 vecka

U16 vecka

U 14 vecka

Tag gärna med hembakat fikabröd !

Kiosk ansvarig: Respektive U-lag + Avesta BK:s kansli.