Bli medlem i Avesta BK
Bingo 13 Februari 10.000kr i jackpotten!

J20
J20 division 1. Avesta briljerade mot Häradsbygden
2023-02-04 19:19, J20
Avestas Malte Råberg (höger) gjorde en mycket solid insats i sin första match i Avesta BK. Foto: Olov Lindgren

J20 1 A Västra. Avesta BK gjorde en övertygande insats i hemmamötet mot tabelltrean Häradsbygden och kunde vinna med klara 7-3 (3-2, 3-1, 1-0).

Nytt kontrakt nära efter tre poäng i Swetex Arena
2023-02-03 23:24
Tre glada målskyttar i Swetex Arena. Jakob Karlsson, Niclas Hero och Markus Persson. Foto: Nicklas Bergström

HALLSTAHAMMAR. Avesta hade möjligheten att säkra kontraktet i bortamötet mot Hallstahammar. Det som krävdes var att ta en poäng mer än tabelljumbon Guldsmedshytte SK. Nu blev det tre poäng för båda lagen, efter Avesta vunnit med 3-2 och Guldsmedshyttan samtidigt tagit tre poäng borta mot Kumla Hockey efter säkra 7-4. Det betyder status quo inför de tre sista omgångarna.