Bli medlem i Avesta BK
Bingo 12 december 15.000kr i jackpotten!

A-lag
Förlust mot serieledarna
2022-12-06 22:33, A-lag
Simon Nylén Perssons Avesta BK lyckades inte få med sig några poäng mot Arboga. Foto: Lena Hallström.

Avesta BK gjorde en klart godkänd insats i hemmamötet mot serieledarna IFK Arboga men fick ge sig med 1-5. Hemmalaget höll jämna steg både spel- och målmässigt i tjugofem minuter.

-Vi tar med oss första perioden, då hade vi kunnat leda med ett eller två mål, säger Avestas tränare Henrik Lantz, efter slutsignalen.

A-lag
Ola Nordin: "Det är som ett lag man vinner"
2022-12-05 20:00, A-lag
ABK-tränaren Ola Nordin har stor respekt för Arboga. Arkivfoto: Per Lindgren.

Med två raka segrar i ryggen, ställs Avesta BK på tisdag mot serieledande IFK Arboga i Avestahallen.

-Arboga är ett d-a skickligt lag som spelar pucken. Det gäller för oss att göra sin bästa match för säsongen, i förmodligen 60 minuter, för att vi ska ha en chans, säger Avestas tränare Ola Nordin, inför matchen.