Bli medlem i Avesta BK
Bingo 30 Maj 15.000kr i jackpotten!

Stefan Lundqvist och Jan Hammar slutar som tränare
2022-04-12 16:48
Avesta BK:s Stefan Lundqvist och Jan Hammar, vill ge en ny tränare chansen kommande säsong. Arkivfoto: Lena Hallström.

Efter sju säsonger som huvud-, eller assisterande tränare i Avesta BK, väljer Stefan Lundqvist att tacka för sig, tillsammans med Jan Hammar.

-Det får räcka. Killarna förtjänar en tränare som brinner. Jag vet inte om jag har det drivet till att fortsätta i flera säsonger. Det är bättre nya kliver in, säger ”Lunkan” Lundqvist, om valet att stiga åt sidan.

A-lag
Förlust inför storpublik
2022-03-30 23:06, A-lag
Niclas Hero hårt uppvaktad av Fagersta backar. Foto: Sebastian Olander.

AVESTA. Det som skulle bli en kväll där Avesta BK skulle fira serieseger, slutade istället med en tung 2-6-förlust mot Fagersta AIK. Avesta får nu hoppas att andra platsen ändå räcker till uppflyttning.

-Vi tappade i första perioden, och de får några enkla mål, säger Avestas Niclas Hero, om öppningsperioden, som slutade 0-3.