Stöd Avesta BK - Insamling
Bli medlem i Avesta BK

UTMANINGEN
2020-08-07 11:16
Nu har dragning av vinnarna på Utmaningen gjorts.
Den kan synas på Avesta BK Facebook https://www.facebook.com/AvestaABK/

J20
Avesta BK söker materialare till Juniorlaget-J20
2020-08-04 11:17, J20
Dina arbetsuppgifter:
Regionscupen kommer att spelas i Avesta
2020-07-29 09:54

Lördagen den 22/8 och söndagen den 23/8, kommer Regioncupen att äga rum i Avesta ishall. Turneringen är för spelare födda 2005 eller senare. Deltagande distrikt är Dalarna, Hälsingland, Västmanland, Örebro och Gästrikland. Spelformen är en enkel serie där alla möter alla.

Matcherna kommer att kunna följas på www.swehockey.se samt visas på Svensk Hockey TV.

Med Svensk Hockey TV, har man möjlighet att välja sin favoritförening och därmed ge 200 kr/säsongskort till vald förening. Med kameran på plats, så kommer man att kunna följa allt från U14 till A-lagets matcher, vid köp av säsongskortet. Mer information om detta kommer när kameran är installerad.

Ida Karlsson vinnare av Nicklas Lidström priset.
2020-07-25 13:50, U16
Från vänster U16 tränaren Marcus Eriksson, Avesta BK:s ordförande Johan Söder, Ida Karlsson och J18-lagledaren Manfred Johnson. FOTO: Pirjo Korhola.

Den pågående pandemin har medfört att flera arrangemang har fått ändrade planer. Ett av dessa var den årliga ungdomsavslutningen i Outukumpuhallen i Skogsbo som fick ställas in i våras.

Under lördagen fick äntligen Niklas Lidström pokalen som bästa U16 spelare, sin rättmätiga ägare i form av Ida Karlsson.

-Det känns jättekul. Det var inget jag förväntat mig att det skulle ha blivit något i år, säger Ida Karlsson.

Elliot Ahlberg har siktet på TV-pucken
2020-07-23 13:22
Elliot Ahlberg hemma i Avesta efter lägret i Furudal. FOTO: Per Lindgren.

Under fem dagar har Dalarnas TV-pucktrupp haft ett sommarläger i Furudal. Från Avesta BK har Elliot Ahlberg  och Viktor Lyckman medverkat.

-Vi har lagt fokus på hur vi ska spela, och vilken spelidé vi ska ha. Vi har tränat en gång på förmiddagen, och haft match på kvällen, säger Elliot Ahlberg om hur dagarna har sett ut.