Bli medlem i Avesta BK
Bingo 12 december 15.000kr i jackpotten!

A-lag
Avesta vann rysare borta mot Kumla Hockey
2022-12-09 23:06, A-lag
Avestas målvakt Lucas Johansson låg bakom Avestas seger mot Kumla. Foto: Jenny Meerits.

Vi stod för en heroisk kämpainsats när vi på fredagskvällen bortabesegrade Kumla Hockey med 5-3. Avesta var långa stunder tillbakapressade både mål-, och spelmässigt, men en storspelande Lucas Johansson i Avestamålet, var på spelhumör, och klev fram som matchvinnare när han räddade 49 av 52 skott.

-Det kändes bra. Jag hade mycket att göra och kom bra in i matchen, säger Lucas Johansson på sitt avslappade sätt.

A-lag
Förlust mot serieledarna
2022-12-06 22:33, A-lag
Simon Nylén Perssons Avesta BK lyckades inte få med sig några poäng mot Arboga. Foto: Lena Hallström.

Avesta BK gjorde en klart godkänd insats i hemmamötet mot serieledarna IFK Arboga men fick ge sig med 1-5. Hemmalaget höll jämna steg både spel- och målmässigt i tjugofem minuter.

-Vi tar med oss första perioden, då hade vi kunnat leda med ett eller två mål, säger Avestas tränare Henrik Lantz, efter slutsignalen.