Bli medlem i Avesta BK
Bingo 26 september 15.000kr i jackpotten!

J18
Förlust i genrepet
2022-09-24 18:55, J18
Backen Robin Leijd var besviken efter förlusten mot Lindlöven, men tror på en bra säsong för J18. Foto: Sebastian Olander

Avesta BK:s J18-lag genrepade inför söndagens seriepremiär med att förlora mot Lindlöven i en stundtals grinig match med klara 2-8 (1-2, 1-4, 0-2) i Avestahallen.

A-lag
Seger för Avesta BK i genrepet
2022-09-23 23:13, A-lag
Filip Carlsson gjorde en mycket habil match i fredagens träningsmatch mot SkedviSäters IF. Foto: Per Lindgren..

[SÄTER] Avesta BK vann välförtjänt genrepet borta mot Skedvi/Säters IF med 1-3 (1-1, 0-0, 0-2). Avestas mål gjordes av Niclas Hero, Tony Nyström Eriksson och Viggo Meerits.

”BK” som vann skottstatistiken med 48-29, var under stora delar av matchen det bättre laget, och lagets överlägsenhet var större än segersiffrorna visar.

-Vi vinner med 3-1 och har bud på mycket mera. Vi är jätteglada över vår prestation idag, för vi gör exakt det vi har sagt på träningarna, säger tränaren Henrik Lantz, efter matchen.