Bli medlem i Avesta BK
A-lag
Första segern för säsongen
2021-09-19 20:16, A-lag
Unge backen Oliver Ahlberg börjar växa in i A-lags kostymen. Foto: Per Lindgren.

Sex mål framåt och bara två insläppta gjorde att söndagens träningsmatch mot Sala HK resulterade i säsongens första träningseger.

-Jag tycker inte vi kommer upp i fart riktigt, men vi gör det bättre i tredje och ger de en riktig match, säger Oliver Ahlberg i ”BK:s” tredje femma, efter 6-2 (1-0, 2-2, 3-0) segern.

Dalarna vidare till kvartsfinal efter seger mot Örebro Län
2021-09-19 20:01, U16
Dalarna avslutade kvalspelet med att vinna med 4-2 mot Örebro Län. Foto: Henrik Thorsberg

Dalarna var i praktiken klara för andraplatsen redan inför sista matchen mot Örebro. Tidigare under söndagen hade Södermanland vunnit med 6-3 över Örebro, vilket gjorde att Dalarna hade råd att förlora med sju mål och ändå klara andraplatsen.

Dalarna kammade noll mot Stockholm
2021-09-19 12:07, U15
Patrik Perssons Dalarna fick inkassera första förlusten mot Stockholm. Foto: Henrik Thorsberg

Dalarna ställdes mot Stockholm på söndagsförmiddagen. Båda lagen hade tagit maximala nio poäng på sina tre första matcher. Efter en mållös första period kunde Stockholm vinna med klara 4-0 (0-0, 4-0).

Dalarnas tränare Patrik Persson var nöjd med hur laget uppträdde i framförallt första perioden.