Det finns fortfarande toalett- och hushållspapper kvar för försäljning
Bli medlem i Avesta BK
Erbjudande från Sponsorhuset
2021-02-26 08:43
Vi har nu en fantastisk kampanj tillsammans med Fortum. Via länken nedan kan du enkelt byta ditt elavtal (utan bindningstid) och där Fortum tar hand om själva bytesprocessen. Allt du behöver göra är att fylla i ett kort formulär. När du har bytt till Fortum kommer du få ett presentkort från Zupergift, värde 250 kr, samtidigt som Avesta Bandyklubb får hela 500 kr. Läs mer om alla fördelar med att ha Fortum här: https://elavtal.fortum.se/sponsorhuset/avestabandyklubb
Avesta BK söker ungdomsansvarig
2021-02-25 11:04
Se beskrivning av rollen nedan..

Vid intresse: Kontakta Johan Söder, 070–088 16 62 eller johan.soder@outokumpu.com

Referat: Säters IF - Avesta BK
Avesta BK U16 vann mot Säter
2021-02-15 13:00, U16
Avesta BK U16 mötte Säters IF på bortaplan i en träningsmatch på lördagseftermiddagen

ABK vann till slut med 4-5

Målskyttar i ABK: Casper Harjula 2, Jonas Larsson, Viktor Lyckman, Linus Vallin
Avesta BK lyfter upp juniorer i A-laget
2021-02-04 13:14

Avesta BK fyller på sin A-lags trupp inför säsongen 2021-22. Det är backarna Oliver Ahlberg och Hampus Wiklund samt forwarden Julian Winlöf-Palm som har skrivit på ett A-lags kontrakt. ABK:s trupp består nu av sju spelare.

Julian Winlöf-Palm, 17, gjorde sina första två matcher i A-laget redan säsongen 2019-20. Den storväxta forwarden noterades för sitt första mål i A-laget i 12-2-vinsten över Björbo i oktober 2020.

Oliver Ahlberg, 17, har ännu inte debuterat i A-laget, men har gjort bra ifrån sig i både J18- och J20-lagen.

Hampus Wiklund, 17, noterades för en match i A-laget säsongen 2020-21. Temperamentsfull tvåvägsback som tagit kliv under säsongen.

A-lag
Ytterligare förlängning klar
2021-01-28 08:48, A-lag
Tony Nyström Eriksson tyckte det var självklart att fortsätta i Avesta BK. Foto: Lena Hallström

Under tisdagen meddelande Avesta BK:s sportchef Mathias Sollander, att forwarden Tony Nyström-Eriksson är klar för fortsatt spel säsongen 2021-22.

27-årige Tony Nyström Eriksson har spelat mer än 200 matcher i Avesta BK-tröjan. Någon längre betänketid behövde inte veteranen, när han fick förfrågan om att fortsätta över nästa säsong.

A-lag
Hampus Mattsson har bestämt sig
2021-01-25 18:10, A-lag
Hampus Mattsson kommer bli en viktig byggsten i lagbygget, fastslår Mathias Sollander i Avesta BK:s sportgrupp. Foto Lena Hallström.

Idag är vi glada att presentera ytterligare en pusselbit i lagbygget – Hampus Mattsson väljer att spela i Avesta BK även nästa säsong.

-Det är kul att Hampus väljer att förlänga. Han visade spetsegenskaper under de matcher som spelades i år och jag tror att han kommer att vara ännu mer framstående nästa säsong, säger Avesta BK:s sportchef Mathias Sollander, om den senaste påskriften.