Bli medlem i Avesta BK
Nytt koncept för företagare
2021-04-15 10:29

Nu kan du via ditt företag stötta Avesta Bandyklubb varje gång ni bokar hotell eller gör inköp. Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset. Det går dessutom upp till 45 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1.

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis): https://www.sponsorhuset.se/avestabandyklubb/bli-medlem/foretag

Viktigt angående plattan i ishallen
2021-04-14 09:48

Vaktmästaren har påpekat att "plattan" i ishallen absolut inte får beträdas, för spel med puck och klubba. Detta förbud gäller i första hand april månad ut.

När sedan klartecken för att använda plattan igen, kommer det att tillåtas endast spel med innebandyklubbor och innebandyboll, och skor med ljusa sulor.

Isen tas bort i Avesta ishall
2021-03-22 11:17

Denna märkliga säsong lider mot sitt slut. Onsdagen den 31/3 är sista dagen då vi kommer att genomföra träningar. Sedan stängs kylaggregatet, och vi kan summera en säsong som aldrig blev någon riktig hockeysäsong. Förhoppningsvis ser det ljusare ut i samhället under sensommaren och vi kan återgå till en mer normal säsong 2021/22.