Kansliet har för närvarande begränsade resurser pga sjukdom
Bli medlem i Avesta BK
Covidpass gäller för samtliga matcher i Avesta ishall (uppdatering 19/1)

Från nu gäller även max 8 personer per sällskap och minst 1 meter i alla riktningar mellan sällskap. Så på sittplatsläktarna får man endast sitta på varannan rad om man har personer framför eller bakom sig. Ståplatsläktare kan användas för sittande publik men då är det på var 4:e rad man får sitta. Fortfarande endast sittande publik tillåten.

//

Från och med nu gäller att personer över 18 år ska uppvisa giltigt vaccinationspass samt ID-handling för entré till alla Avesta BKs matcher i Avesta ishall. Detta gäller för samtliga lag från U14 upp till A-lag.

All entré av publik ska göras via huvudentrén. Gäller även alla spelare och ledare i Avesta BK som inte deltar eller är funktionär i aktuell match. För A-lagsmatcher är det separata ingångar för personer över eller under 18 år.

Entrévärdarna kan begära legitimation även av personer under 18 år om de är osäkra på personens ålder.

Ovanstående är beslutat utifrån rekommendation från Dalarnas ishockeyförbund samt gällande restriktioner beslutade av FHM

Mvh,

Styelsen för Avesta BK

A-lag
Nylén-Persson uttagen i OS-truppen
2022-01-22 17:38, A-lag
Maja Nylén-Persson är tillsammans med Lars Johansson Avestas bidrag till OS i Peking. Foto: Privat

Tidigare i veckan presenterade Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg truppen till OS i Peking. Mer eller mindre given var Skogsbo SK och Avesta BK-fostrade backen Maja Nylén-Persson, 21.

-Det var jättekul såklart, säger hon på telefon på väg till landslagssamlingen i Ängelholm.

A-lag
Matchen mot Häradsbygden uppskjuten
2022-01-19 16:33, A-lag

Avesta BK:s hemmamöte mot Häradsbygdens Sportsällskap som skulle spelats fredag den 21 januari är uppskjuten.

Anledningen är att Häradsbygden har nedstängt veckan ut på grund av sjukdom. Något nytt datum har inte fastställts.

Nästa match för A-laget blir istället preliminärt den 28 januari, om inte pandemin ställer till det, när Björbo IF kommer på besök till Avestahallen.