Bli medlem i Avesta BK
Bingo 3 Oktober 15.000kr i jackpotten!

Extra insatt domar kurs 2 OKT
2022-09-28 09:19

Ett extra uppsamlings tillfälle för domarna Söndag 2 okt. (U13 och äldre)

Avestahallen konferens

Tid 9-14

Inget ispass

Anmälan görs till kansliet

Kansli@avestabk.se

Mvh Avesta BK

Är du framtidens Domare
2022-09-27 12:36

Vi söker framtidensdomare! Är du en av dem?

Svenska Ishockeyförbundet har initierat en domarsatsning för att rekrytera och behålla våra domare.

Nu bjuder Region Väst in till inspirationsträffar där vi behöver föreningarnas hjälp att hitta potentiella framtida distriktsdomare i vår region. Känner du någon eller vill du själv ha en karriär inom ishockeyn, kom och träffa oss och lyssna in hur du gör för att bli domare.

Vi har en träff på gång i Mora den 19/10 dit föreningsdomare är tänkta att anmäla sig och få se på match samt träffa domarteamet inför matchen. Och innan matchen bjuder vi på något att äta.

Gå in på nedanstående länk för mer information och anmälan.

Isschema, 29/09 14:50
Isschema, 29/09 14:49