Kansliet har för närvarande begränsade resurser pga sjukdom
A-lag

Nylén-Persson uttagen i OS-truppen
2022-01-22 17:38
Maja Nylén-Persson är tillsammans med Lars Johansson Avestas bidrag till OS i Peking. Foto: Privat

Tidigare i veckan presenterade Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg truppen till OS i Peking. Mer eller mindre given var Skogsbo SK och Avesta BK-fostrade backen Maja Nylén-Persson, 21.

-Det var jättekul såklart, säger hon på telefon på väg till landslagssamlingen i Ängelholm.

Matchen mot Häradsbygden uppskjuten
2022-01-19 16:33

Avesta BK:s hemmamöte mot Häradsbygdens Sportsällskap som skulle spelats fredag den 21 januari är uppskjuten.

Anledningen är att Häradsbygden har nedstängt veckan ut på grund av sjukdom. Något nytt datum har inte fastställts.

Nästa match för A-laget blir istället preliminärt den 28 januari, om inte pandemin ställer till det, när Björbo IF kommer på besök till Avestahallen.