A-lag
Nyckelspelare förlänger med Avesta BK
2020-04-02 14:00
Backen Gustav Åman skriver på ett kontrakt över säsongen 2020-21. FOTO: Mathias Sollander.

Senaste i raden att förlänga med ABK är 23-årige Gustav Åman. Mycket positivt menar Stefan ”Lunkan” Lundqvist, i ABK:s sportgrupp.

-Det är jätteglädjande att han vill fortsätta med oss. Gustav tog stora kliv framåt utvecklingsmässigt och kommer att bli viktig i vinter.

Poängkungen Hero siktar på en ny säsong
2020-03-27 19:28
Alla "BK"-fans kan glädjas över att sympatiske Niclas Hero väljer att förlänga kontraktet. Foto: Lena Hallström.

Avesta BK:s främste poängmakare Niclas Hero har bestämt sig för en fortsättning även nästa säsong. Och han menar valet var enkelt.

-Ja, det var det. Jag tycker vi har påbörjat en intressant resa. Synd bara att vi inte gick längre än vad vi gjorde.

Som bekant fick ”BK” nöja sig med en fjärdeplats i HockeyTrean, där avståndet upp till tvåan Björbo var fem poäng. Tyvärr hade Avesta genomgående svårt mot topplagen, vilket blev för kostsamt i slutändan.

Jakob Karlsson: "Pressen har jag väl på mig vart än jag spelar"
2020-03-26 17:20
Jakob Karlsson kommer vässa till Avestas offensiv. Foto: Oliver Werner.

Poängkungen klar för Avesta BK

Han har öst in poäng för Fagersta AIK i HockeyTvåan. Nu återvänder Jakob Karlsson till Avesta BK.

Nyttige backen Gustav Jensen förlänger
2020-03-25 16:09
Gustav Jensen syns sällan i poängprotokollet, men hans arbetskapacitet och inställning är alltid hundra procent. Foto: Lena Hallström.
Nästa namn som gjort klart för en förlängning är backen Gustav Jensen. Några tveksamheter fanns aldrig att skriva på.
-Jag tyckte det var jävligt roligt förra säsongen, så det var inga konstigheter.

Hallå där Hampus Mattsson!
2020-03-24 13:35
Hampus Mattsson vill föra upp Avesta BK till HockeyTvåan igen. ARKIVFOTO: Lena Hallström.

Som tidigare nämnts är 19-årige Hampus Mattsson ett av Avesta BK:s nyförvärv till kommande säsong. Efter en utflykt förra säsongen över länsgränsen till Fagersta AIK, är det nu Avesta BK som väntar i vinter, för den 193-centimeter gänglige forwarden.

Caballero-Lindberg återvänder till Avesta BK
2020-03-23 14:32
Talangfulla Jordan Caballero-Lindberg kommer bli en attraktion i vinter. FOTO: Mathias Sollander.

Några ”gamla” ABK:are har redan vänt hem. Här är näste: Jordan Caballero-Lindberg, 19.

-Det känns väldigt bra, att komma tillbaka. Det kan bli en rolig säsong, säger forwarden.

Fre 7/2 19:00
Ons 5/2 19:00