Kansliet har för närvarande begränsade resurser pga sjukdom
Avesta BK och Skogsbo SK Policy

För Avesta BK finns ett styrdokument som beskriver föreningens organisation, arbetsområden med roller och ansvar, rutiner gällande ekonomi, cuper m.m.

Syftet med dokumentet är att tydliggöra föreningens mål samt beskriva ansvar och uppgifter för de arbetsområden som finns.

Det ska användas internt av de som arbetar för Avesta BK som anställd eller ideellt. Exempel på användande är för information i samband med föräldramöten eller i andra forum eller då man söker personer för ett visst arbetsområde/arbetsuppgifter.

Se nedan länk med delar av dokumentet. För tillgång till det fullständiga styrdokumentet, kontakta Avesta BK kansli.

Policy