2022-09-12 20:45
Joel Hedin blev målskytt senast mot Hofors, och hoppas få se ABK höja sig ett snäpp mot SSIF. Foto: Sebastian Olander

I morgon, tisdag, är det ny träningsmatch när vi hemma i Avestavallen, tar emot

SkedviSäters IF.

I de två tidigare försäsongs matcherna, mot Malung (förlust 4-5) och Hofors (förlust 3-5) har ABK spelat bra i två perioder. Nu vill lagkaptenen Joel Hedin, att laget håller nivån uppe under hela matchen.

-Jag hoppas vi bygger vidare på spelet från de två första perioderna mot Hofors, och gör 60 bra minuter mot Säter.

I fredags mot Hofors, bjöd Avesta upp till ett bra spel, speciellt i första perioden, men även delar i den andra. Men det är lätt att komma ihåg den sista perioden, där man inte alls kom rätt i egen zon, och där vi stundtals blev rejält tillbakatryckta. Joel Hedin hoppas se en förbättring där.

-Jag hoppas också vi kan visa ett lugn och stabilitet i försvarszon och agerar med pondus.

För Skedvi/Säter blir det första träningsmatchen för säsongen. Laget spelar i HockeyTvåans ”A” grupp, vilket betyder att man inte är i samma serie som Avesta.

Matchstart klockan 19.00. Kiosken kommer att hållas öppen. Välkommna!

Seger2024-01-05 22:34
ABK skrällde mot Arboga2023-12-15 23:02
Kumla blev för svåra2023-11-04 00:09
"Henke" Lantz har ordet2023-11-02 18:10
Säsongens första seger2023-10-13 23:15
Inför ABK-Vansbro AIK2022-02-12 13:30
Klar seger mot Hedemora2021-11-20 12:09
ABK matchtröjor 2021-222021-09-29 10:57