J18/20
Justeringar på Schemat version 7!
Revision 7 av TG schemat.
Tjänstgöringsschemat är uppdaterat med vissa justeringar av J18/J20-matcher men den stora ändringen är att A-lagstjänstgöringen är tillagd i samma schema.

Vi har tjänstgöring enligt följande:

Lag

OVR

Kiosk

Ismaskin

JUNIORER

42, 48, 06

43, 47, 51, 03, 07

43, 47, 04

Vecka 03 är bortamatch och vecka 07 är det ingen seriematch!

Tjänstgöringsschemat
2019-11-18 : Ännu en ny version (07) som kommer av att ett antal spelare har slutat/aldrig börjat. och då måste dessa pass täckas. Det som är ändrat är med grått.

Tjänstgöringsschemat, för J18 och J20 version 6, hade jag vetat att det var så mycket fel i listan på vad folk kunde och inte kunde så hade jag inte börjat lägga ut den!  Alla ändringar är gråmarkerade i listan, både version 5 och 6. Hoppas att detta kan funka, en gör så gott en kan. Målet har varit att fördela ut passen så jämnt det går.

Passar inte något pass då måste man själv initiera bytet. Förslagsvis använda föräldra-Facebook för kontakt.
När man har bytt lägg gärna upp det på FB-sidan vem som bytt med vem.

Samlingstider:

Kiosken: egna matcher 1,5 h innan, A-lags matcher 2 h innan matchstart

OVR: ca 2 h innan matchstart

Musik: 1 timme innan, musiken ska spela under uppvärmningen

Baksugna får gärna lämna in hembakt till kiosken!