Bingo i parken 20 Maj pott 12.000 kr på 8 drag

A-lag
Klart - han tar över som Avesta BKs nya tränare
2024-06-10 19:20, A-lag
Lindesbergsbon Andreas Lissmats är förväntansfull inför sitt tränarjobb i Avesta BK: Foto: Per Lindgren.

Efter att Stefan Lundqvist och Henrik Lantz lämnade Avesta BK efter den gångna säsongen har en jakt på en ny huvudtränare pågått ett tag. Det var i början av maj, som Andreas Lissmats, blev klar att leda A-laget säsongen 2024-25.

-När jag fick frågan var det inte så mycket att tänka på. Det var sportchefen i Lindlöven Thomas ”Osten” Östlund, som hade tipsat Niclas (Hero) om mig, och sedan kontaktade Niclas mig i våras.

A-lag
”Blomman” har signerat sin sista laguppställning
2024-05-14 11:41, A-lag
Populära Jonas Blomqvist har valt att sluta som lagledare. Foto: Privat.

Efter nio år som lagledare för A-laget, säger Jonas Blomqvist adjö.

-Jag väljer att sluta för att tiden räcker inte riktigt till. Hur mycket jag än vill så går det inte ihop hemmavid, berättar han i ett mail.