J18

J18, division 1. ABK förlorade mot Orsa IK
2020-02-02 18:20
Avestas Joakim Nordqvist avväpnas av en Orsaback. FOTO: Per Lindgren.

Det har varit en tuff säsong för Avesta BK:s J18-lag. På söndagen blev det en ny förlust, 3-6 i Avestahallen mot Orsa IK, vilket var den femtonde på 18 matcher.

Förhoppningen fanns att ABK skulle kunna knipa någon poäng, med lagets senaste match i minnet då man skakade serieledande Hille/Åbyggeby. Men Orsa visade sig var klassen bättre, och kunde välförtjänt ta hand om alla tre poängen.

Första perioden, började ändå lovande då Marcus Backlund tidigt gav Avesta ledningen med 1-0. Men innan perioden var över hade Orsa vänt till 1-2. När sedan gästerna i andra perioden tidigt utökat sin ledning till 1-4, såg det ut bli en bekväm resa för Orsa fram till slutsignalen. Avestas Marcus Backlund och Oliver Ahlberg gav dock matchen liv när man reducerade till 3-4. Närmare än så kom tyvärr inte Avesta, utan Orsa kunde rättvist vinna matchen med 3-6.

I nästa omgång, på söndag 9 februari väntar, Häradsbygden i Weda Skog Arena.

Avesta BK-Orsa IK 3-6 (1-2, 2-3, 0-1)

Mål: Avesta: Marcus Backlund 2, Oliver Ahlberg. Orsa: Kevin Dufva, Axel Ahlman, Anton Makli-Svensson, Nick Nilsson, Marcus Hyttgård-Råstbjär, August Sålder.

J18. Förlust i genrepet2022-09-24 18:55
Nytt bemanningsschema2021-12-08 09:47
Inställt mot IFK Ore2021-10-17 19:38
SportAdmin i mobilen2020-05-14 08:26
J20 vinnare igen2019-11-23 18:47