2019-10-16 09:49

Teoriutbildning

I dagarna blev det klart att Anders Cederholm från Bifrost Defense kommer till laget vid fem tillfällen för att prata om bla:

·         Grupp processer (vad som händer i grupper)

·         Stresskunskap och stresshantering

·         Konfliktkunskap och konflikthantering

·         Rädsla, kunskap om och hantering av

·         Träning, kost , vila mm

Anders kommer att presentera sig själv, men kort kan nämnas att han har 30 års erfarenhet från att ha jobbat med bla det här inom polisen och försvaret.

Anders kommer även vid två tillfällen träffa oss föräldrar för att kort gå igenom det han tar upp med våra spelare.

Vi börjar redan nu på måndag 21/10. Övriga tillfällen är 4/11, 20/11, 2/12 och 16/12. Vi börjar varje tillfälle kl 17.00 med lite fys i ca 45 min och sedan tar Anders vid i ca 1½-2 timmar. Det blir pauser och lite fika för att hålla koncentrationen uppe J

Den 4/11 och 16/12 är det föräldrarnas tur att lyssna på Anders och det gör vi efter laget ca19.15.

Vi ledare tror verkligen att Anders utbildning kommer ge laget väldigt mycket nyttigt, både nu som spelare och i fortsättningen som vuxna.

Vi hoppas att det blir bra uppslutning, för att vi ska kunna stötta och hjälpa våra barn, vid de två tillfällen som Anders har med oss föräldrar.

Kalendern kommer att uppdateras.

Vi ses i hallen.

//Mampe